Welkom

Welkom op de website van MSV Scramble.
MSV Scramble is een militaire schietsport vereniging gevestigd op de vliegbasis Leeuwarden. Op deze vereniging kunnen mensen, die een binding hebben met defensie, de schietsport beoefenen.
Opgericht in 1972 in een toenmalige fietsenstalling aan de voorzijde van gebouw K60. Thans gevestigd in het oude “badhuis”. Ooit opgezet als munitie opslag in WO2, gebruikt als oefenruimte voor gasmaskers, badhuis en als tijdelijke ruimte voor de hondensectie. Na een grondige verbouwing, van onder andere het bijplaatsen van een kantine, wegwerken van stookkelder en het ombouwen van de bestaande ramen tot prijzenkasten, hebben wij er onze intrek genomen in 1993.
Naast schieten komen mensen ook naar MSV Scramble voor de gezelligheid. Er is een grote kantine en een bar. Aan de bar kan worden genoten van koffie, thee, fris of een biertje. Dit laatste uiteraard na het schieten.
Er zijn 5 schietpunten op de schietbaan. We kunnen onder andere door de aanwezigheid van een duelinstallatie: meesterkaart, sportpistool, standaardpistool, en Olympisch snelvuur schieten. We kunnen militair pistool trainen, klein kaliber karabijn, klein kaliber pistool en klein kaliber geweer schieten.
Op elk schietpunt staat een kijker en is een elektrisch baantransport aanwezig.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *